Sunday, June 7, 2009

I Want These!

This week's featured Creative Bloggers are two more very talented ladies. This amazing cuff is totally handwoven using the single peyote stitch. Amber Leilani-Middleton is the talented jewelry designer behind this piece. I cannot even imagine the time it must take to create, but I just love the color combination and the boldness of it! Have a look at Amber's blog for some insight behind her design.


If you're a reader of my blog, you know I love cats. Coco is a talented stained glass artist, and I just fell in love with this pretty gray kitty! Each piece of glass is handcut and copper foil is applied to the edges before it's soldered together. The kitty is then put on a copper base. It would be so pretty sitting on a table where the sun could reflect through it! Check out Coco's blog for some more great reads!

4 comments:

ByCoco said...

Thanks for the compliments about my free standing gray cat and the plug for my blog--ByCoco's Art for Everyday Enjoyment.
Your readers can also find me at www.ByCoco.Artfire.com.

Anonymous said...

post:
ayder yaylası, ayder, karadeniz gezi
ayder yaylası, ayder gezihoron vide izle
oyun hileleri, metin2 hileleri, metin2 multihack, metin2 multihack bu bonjo 4.3
hile indir, farm ville sınırsız para, metin2 multihack, farmville para
kişisel bakım ve güncel sağlık, diyet, zayıflama, vücudun su tutması
kolay zayıflama, diyet, vücusun su tutması, hızlı kilo verme, şifalı bitkiler
heathrow, heathrow hotels, heathrow hotels london, heathrow hotels t5 parking, heathrow airport hotels,
türkei reiseführer, urlaub türkei, istanbul reisen, antalya türkei
mobilya, oturma grupları, yatak odası takımları, beyez eşya, duvar ünitesi

mobilya said...

Herkes şunu bilir ki evlerimize değer katan ve rahatlığının yanı sıra sunduğu şıklıkla vazgeçilmezlerimiz arasında mutlaka mobilya modelleri de vardır. Evinize yorgun bir şekilde adım attığınızda uzanacağınız koltuk takımları, bütün günün yorgunluğunu atıp ertesi gün işe gidecek enerjiyi depolayacağınız yatak, onca para vererek aldığınız plazma ya da LCD tv yi monte ettiğiniz duvar ünitesi / televizyon ünitesi aslında farkında olmasan bile ne çok yer kaplıyor hayatımızda. Elbette bu mobilyalardan beklediğimiz rahatlık ve konforu tam anlamıyla elde edebilmek için doğru mobilya seçimi çok önem arzetmetedir. Firmaların 2012 mobilya modellerini sergiledikleri bu yaz günlerinde doğru mobilya nasıl seçilir peki?
Öncelikle sizi kalitenin adresine (Saraylı Mobilya- Pendik) bekliyoruz. Ardındanbütçemizi göz önünde bulundurarak hareket etmeliyiz. Zira asıl kural her zaman olduğu gibi "ayağını yorganına göre uzat"maktır. İkinci kural ise ihtiyaç tespitidir. Hangii mobilyaya ihtiyaç duyduğunuzu ve hangi mobilyanın size uygun olduğunu doğru teşhis etmek gereklidir. Üçüncü kural ise mobilyalarn uyumunda aranız. alacağınız mobilyanın renk ve desenleri arasında bir miktar uyum olmalıdır. Örneğin salona klasik koltuk takımı almışken yatak odası takımı son derece modern bir takım olmamalıdır. Dördüncüsü ve belki de bir bakımı ilk madde olark sayılabilecek şey ise doğru firma tercihidir. Sizlere hem kaliteli hem de uygum mobilya seçiminde yardımcı olacak ve sizi aldatmayacak bir firmadan alışveriş yapmanız gerekir. http://www.saraylimobilya.com.tr

mobilya said...

Ayder Yaylası
Ayder yaylası, Rizenin çamlıhemşin ilçesinin 19 km. güneydoğusunda yer alan 1350 m. yükseklikte çam ormanları ile kaplı bir bölgedir. Fırtına deresi boyunca etrafı ağaçlarla çevrili vadide, yeşilin her tonu arasında kıvrım kıvrım giden yol boyunca ilerleyip bir müddet sonra yokuşa sardıkça yolunuz, Ayderin güzelikleriyle karşılaşmaya yakınsınız demektir. Şirin pansiyonları ile sizlere gece de konaklama imkanı veren bu bölgede yaz-kış konaklamanız ve türlü etkinliklerden fadalanmanız mümkün. Ayder yaz şenlikleri, kışın çeşitli spor aktiviteleri ile Ayderde her mevsim keyifli zaman geçirmeniz mümkün.
Ayder yaylasına ulaşım da oldukça kolay. Trabzon ve çamlıhemşinden günlük minibüs seferleri ile buraya ulaşabilirsiniz. Kendi aracınızla gdecekseniz her yerde sizi yönlendirecek tabelalar mevcut, endişe etmeyin.
Ayder yaylası pansiyonları da uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Birbirinden güzel imkanlar snan bu pansiyonlarla ayderde geçireceğiniz zamanın kalitesi daha da artacaktır. Tavsiyemiz günübirlik gidip dönmek yerine en az bir gece burada konaklamanız yönünde. Ayrıca ayder kaplıcaları da çeşitli hastalıklara şifalı olduu bilindiğinden denenmeye değer.

Etiketler: ayder yaylası, ayder yalasına ulaşım, ayder yaylası pansiyonları, ayder şenlikleri